Energy for Biogas | Biogas for Energy

OVER RENOBLE BIO

Renoble Bio benoemt, initieert, ontwikkelt en investeert in Bio energy projecten, voornamelijk in Nederland, Duitsland en België. Grondovereenkomsten, feedstock contracten, “pre and post treatment” oplossingen, overheids-procedures / vergunningen, netwerkaansluitingen, “gas upgrading” systemen zijn voor ons vertrouwde technologieën.  Dit gekoppeld aan financiële structurering maakt het palet van diensten compleet.

We werken met betrouwbare, bekende investerings- en technologie partners.

Flexibiliteit en commitment is voorwaarde om tot realisatie te komen. Vanaf 3-4 ha met een netwerkaansluiting op niet te verre afstand of volledig “off grid” oplossingen zijn we graag uw partner.

“Gas to the Grid, Biomethane to BioLNG”

ONZE DIENSTEN

Bio-energy projecten

De locatie en haar locale vergunning spelregels zijn van eminent belang om tot realisatie te kunnen komen. Renoble team helpt de Biogas installatie tot een efficiënte asset te brengen.

  • Vergunning procedures
  • Contracteren van Feedstock
  • Pré-treatment oplossingen
  • Post treatment oplossingen (a.o. nutriënten and digestaatverwerking)
  • “Off grid” en “on grid” oplossingen
  • Biomethaan afname contracten
  • BioLNG afname contracten
  • Waterstof uit Solarpark

Biofuels als off grid oplossingen

Biogas installatie levert electra, warmte en of Biogas (Biomethaan). In Nederland en toekomstige projecten in Duitsland en Frankrijk wordt Biogas opgewerkt tot Biomethaan. Deze Biomethaan kan vloeibaar gemaakt worden om BioLNG (Bio Liquefied Natural Gas) te maken. Dit geeft nieuwe mogelijkheden om afname contracten te sluiten voor de scheepvaart- en transport industrie met de BioLNG op de markt. Deze ontwikkeling kan gezien worden als een eerste stap naar een duurzame energiehuishouding op grote schaal zonder subsidie.

Waarom Renoble

Local

Lokale aanwezigheid, internationale ervaring

Expertise

Uitgebreide ervaring in Build Own Operate (BOO) van projecten, zowel voor Biogas als Solar

Kennis

We delen onze kennis

Investeerders

Investeerders zijn betrouwbare partners en worden vanaf het begin aan een project gekoppeld en zijn zo gedurende het hele proces intensief betrokken

Mogelijkheden

Minimaal 3-4 ha bij voorkeur industriële grond met hoge bouwmogelijkheden (minimaal 10 meter tot en met  30 meter afhankelijk van het land en de locatie)

Hoe

Wij zijn professionals, kennen de markt en haar valkuilen, combineren “proven” technologie met de juiste investeringspartners

© Copyright - Renoble bio & solar bv