Power for Solar | Solar for Power

Over Renoble Solar

Renoble Solar initieert en ontwikkelt zonnepanelen projecten, voornamelijk in Nederland, Spanje en Portugal. Land (en dak-) opstalovereenkomsten, gemeentelijke procedures, zekerheidsstellingen voor netwerk capaciteit, vergunningen en financieringen is kernvoorwaarde om tot realisatie te kunnen komen.

Dakgebonden projecten starten vanaf 4000 m2 georiënteerd op zuid of oost west. Grondgeboden projecten starten van 3-4 hectare, afhankelijk van de afstand naar de netwerkaansluiting.

Onze diensten

Dak gebonden

Een dak is het meest logisch om een zonnepark op te installeren.  We helpen u om dit tot een waardevolle asset te laten zijn. Een gedetailleerde studie is van belang voordat er gestart wordt met de werkzaamheden. Om de installatie een optimale goede asset voor u te kunnen  laten zijn zal de installatie er ook voor zorgen dat uw dak beter beschermt is en daarmee de levensduur van uw dak verlengen.

Grond gebonden

De grond gebonden oplossing is voor een landhuur-overeenkomst van 25-30 jaar of langer…. alles samengevat in de juiste balans van opbrengsten en kosten moet dit voor alle betrokkenen een interessante investeringsoptie zijn. Na de huurperiode krijgt de land eigenaar het land terug. Dubbel landgebruik heeft de voorkeur, voorbeelden als overdekte parkeerplaatsen in combinatie met auto laad stations zijn al veelvuldig toegepast.

Waarom Renoble

Lokaal

Lokaal aanwezig

Expertise

Expertise in zon, wind en biogas

Kennis

Wij delen onze kennis en ervaringen, ook de valkuilen

Investeerder

Investeerder is gekend vanaf het begin van alle projecten

Mogelijkheden

Vanaf 4000> m2 dakgebonden of vanaf 2 ha – 150 ha grondgebonden opstellingen

Wie

We zijn professioneel en dragen veel praktijk ervaring

© Copyright - Renoble bio & solar bv